LEDIGA TJÄNSTER

Elevresurs

Vi söker efter ett par elevresurser och ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som elevresurs i olika årskurser. Eventuellt kan viss stödundervisning rymmas i tjänsten.

Grundlärare mot fritidshem och/eller fritidspedagog

Inför vårterminen söker vi nu efter en behörig grundlärare med inriktning mot fritidshem. Du kommer arbeta både på fritidshemmet och ansvara för viss stödundervisning under skoldagen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi söker också efter en behörig fritidspedagog (eller grundlärare med inriktning fritidshem) till fritidshemmet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Timvikarier till fritids:
Vill du jobba extra som vikarie på fritids? Vi söker dig som studerar eller som vill jobba extra. Vi behöver timvikarier som kan hoppa in och vikariera när ordinarie personal är borta.

Erfarenhet eller utbildning inom waldorfpedagogik är meriterande för samtliga tjänster.

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Vid intresse skicka in CV och personligt brev till rekrytering@kristofferskolan.se.

För mer detaljerad information kring tjänsterna, se annonser på arbetsförmedlingen eller medarbetare.se.

Frågor besvaras via mail rekrytering@kristofferskolan.se