LEDIGA TJÄNSTER

Kristofferskolan söker efter följande yrkeskategorier:

Just nu söker vi sammanfattningsvis:

• Ämneslärare i engelska och franska
  • Gymnastiklärare
  • Musiklärare
  • Elevresurs
  • Fritidsmedarbetare
  • Timvikarier fritids

Erfarenhet eller utbildning inom waldorfpedagogik är meriterande för samtliga tjänster.

Ämneslärare i engelska och franska
Vi söker en ämneslärare i engelska och franska för undervisning i mellan- och högstadiet. Tjänsten är på heltid med tillträde höstterminen 2018.

Gymnastiklärare
Vi söker en gymnastiklärare för undervisning i mellan- och högstadiet. Tjänsten är på heltid med tillträde höstterminen 2018.

Musiklärare
Vi söker två musiklärare för undervisning i mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet. Tjänsterna är på heltid alternativt deltid med tillträde höstterminen 2018.

Elevresurs
Vi söker elevresurser till de lägre årskurserna, tjänsterna är på heltid med tillträde höstterminen 2018.

Fritidsmedarbetare
Vi söker fritidsmedarbetare, tjänsterna är på deltid med tillträde höstterminen 2018.

Timvikarier till fritids:
Vill du jobba extra som vikarie på fritids? Vi söker dig som studerar eller som vill jobba extra. Vi behöver timvikarier som kan hoppa in och vikariera när ordinarie personal är borta.

Vid intresse skicka in CV och personligt brev till personal@kristofferskolan.se. För mer detaljerad information kring tjänsterna, se annonser på arbetsförmedlingen.

Frågor besvaras på 08-50 58 58 03.

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.