LEDIGA TJÄNSTER

Kristofferskolan söker efter följande yrkeskategorier:

Till höstterminen 2017 söker vi sammanfattningsvis:

  • Pedagogisk eurytmist
  • Personalspecialist
  • Skolsekreterare
  • Fritidspedagog/lärare i fritidshem
  • Klasslärare

 

Erfarenhet eller utbildning inom waldorfpedagogik är meriterande för samtliga tjänster.

 

Pedagogisk eurytmist:
Inför nästa läsår söker vi efter en eurytmilärare. Du kommer självständigt att arbeta med pedagogisk eurytmi i årskurserna 5-9. Tjänsten är i första hand ett vikariat för läsåret 2017/18 på ca 50%.

 

Personalspecialist:
Vi söker dig som är utbildad personalvetare eller motsvarande med minst ett par års erfarenhet av att arbeta brett med olika typer av personalrelaterade arbetsuppgifter. Tjänsten är ett föräldravikariat under perioden oktober 2017- januari 2019.

 

Skolsekreterare:
Du är en rutinerad administratör och van att arbeta i olika system gärna även inom enklare IT-support. Du bör främst vara kunnig i PC och vara bekväm i att ge enklare användarsupport samt felsöka. Du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift, främst på svenska men behärskar även engelska. Tjänsten är et föräldravikariat under perioden slutet av oktober 2017 – juni 2018.

 

Fritidspedagog/fritidslärare:
Tjänsten omfattar 50-75% och vi söker dig som är behörig fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.

 

Klasslärare:
Vi söker efter en behörig klasslärare till en årskurs 2. Tjänsten är på heltid med ferieanställning. Tillträde vårterminen 2018 eller efter överenskommelse.

 

För frågor kring tjänsterna eller för att skicka in en intresseanmälan är du välkommen att kontakta personalspecialist Emma Berglund på telefon 08-50 58 58 03 eller via mail på personal@kristofferskolan.se.