LEDIGA TJÄNSTER

Kristofferskolan söker efter följande yrkeskategorier:

Just nu söker vi sammanfattningsvis:

• Ämneslärare i matematik och NO
  • Klasslärare mot lägre åldrar
  • Speciallärare/specialpedagog
  • Studierektor/utbildningsadministratör
  • Eurytmilärare
  • Timvikarier fritids

Erfarenhet eller utbildning inom waldorfpedagogik är meriterande för samtliga tjänster.

Ämneslärare i matematik och NO:
Vi söker en matematik- och NO-lärare till hösten. Du ska ha behörighet för att undervisa både gymnasie- och högstadieelever i dessa ämnen. Det är meriterande om du har kunskaper i programmering.

Klasslärare mot lägre åldrar:
Till ht-18 så söker vi nu två klasslärare mot de lägre åldrarna. Du ska ha en lärarutbildning och ett kreativt sinne. Tjänsterna är på heltid.

Speciallärare/specialpedagog:
Vi söker dig som har en speciallärarutbildning eller motsvarande och som vill jobba som speciallärare/specialpedagog. Tjänsten är på heltid. Tillträde vårterminen 2018.

Studie- och yrkesvägledare/administratör:
Vi söker en studie- och yrkesvägledare/administratör som kommer arbeta nära både elever, lärare och skolledning. Tillträde vårterminen 2018 eller efter överenskommelse.

Eurytmilärare:
Inför nästa läsår söker vi efter en eurytmilärare. Du kommer att arbeta självständigt med pedagogisk eurytmi i årskurserna 1-12. Viktigt är att du har en eurytmiutbildning i botten.

Timvikarier till fritids:
Vill du jobba extra som vikarie på fritids? Vi söker dig som studerar eller som vill jobba extra. Vi behöver timvikarier som kan hoppa in och vikariera när ordinarie personal är borta.

Vid intresse skicka in CV och personligt brev till personal@kristofferskolan.se. Frågor besvaras på 08-50 58 58 03.