LEDIGA TJÄNSTER

Klasslärare

Vi söker dig som är behörig lärare för undervisning i grundskolan. Du är intresserad av waldorfpedagogik och har goda ämneskunskaper samt bidrar till att skapa en positiv och trygg arbetsmiljö för våra elever.

Skolsköterska

Skolhälsan är en viktig del av Kristofferskolan och vi söker nu efter en skolsköterska på heltid. Vi söker dig som är examinerad skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta som skolsköterska. Startdatum är senast i augusti 2020 men vi ser gärna att du har möjlighet att börja redan under våren med din introduktion.

Elevresurs

Vi söker efter ett par elevresurser och ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som elevresurs i olika årskurser. Eventuellt kan viss stödundervisning rymmas i tjänsten.

Timvikarier till fritids:
Vill du jobba extra som vikarie på fritids? Vi söker dig som studerar eller som vill jobba extra. Vi behöver timvikarier som kan hoppa in och vikariera när ordinarie personal är borta.

Erfarenhet eller utbildning inom waldorfpedagogik är meriterande för samtliga tjänster.

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.

Vid intresse skicka in CV och personligt brev till rekrytering@kristofferskolan.se.

För mer detaljerad information kring tjänsterna, se annonser på arbetsförmedlingen eller medarbetare.se.

Frågor besvaras via mail rekrytering@kristofferskolan.se