LEDIGA TJÄNSTER

Kristofferskolan söker efter följande yrkeskategorier

 

Idrottslärare
Vi söker en idrottslärare till högstadiet och gymnasiet. Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2019.

Mer information hittar du här

 

Specialpedagog
Vi söker en specialpedagog till de högre årskurserna, tjänsten är på heltid. Platsannons kommer att läggas upp på arbetsförmedlingens hemsida inom kort. Om du är intresserad kan du skicka in en intresseanmälan till oss, bifoga CV och personligt brev i mail till rekrytering@kristofferskolan.se.

 

Fritidspedagoger
Vi söker flera fritidspedagoger på deltid, omfattning 50% – 80%. Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med provanställning.

Mer information hittar du här

 

Timvikarier till fritids:
Vill du jobba extra som vikarie på fritids? Vi söker dig som studerar eller som vill jobba extra. Vi behöver timvikarier som kan hoppa in och vikariera när ordinarie personal är borta.

Mer information hittar du här

 

Erfarenhet eller utbildning inom waldorfpedagogik är meriterande för samtliga tjänster.

 

Vid intresse skicka in CV och personligt brev till rekrytering@kristofferskolan.se. För mer detaljerad information kring tjänsterna, se annonser på arbetsförmedlingen. Frågor besvaras via mail rekrytering@kristofferskolan.se

 

Genom att skicka din ansökan till oss samtycker du också till att vi får spara din ansökan. Du har möjlighet att kontakta oss om du önskar att ditt CV och personliga brev raderas eller om du vill veta vilken information vi har sparad i våra system.