LEDIGA TJÄNSTER

Kristofferskolan söker efter följande yrkeskategorier:

Just nu söker vi sammanfattningsvis:

  • Klasslärare åk 7
  • Kasslärare åk 2
  • Skolsekreterare
  • Fritidspedagog/lärare i fritidshem

 

Erfarenhet eller utbildning inom waldorfpedagogik är meriterande för samtliga tjänster.

 

Klasslärare åk 7:
Vi söker efter en behörig klasslärare till en årskurs 7. Tjänsten är på heltid med ferieanställning. Tillträde så snart som möjligt.

 

Klasslärare åk 2:
Vi söker efter en behörig klasslärare till en årskurs 2. Tjänsten är på heltid med ferieanställning. Tillträde vårterminen 2018 eller efter överenskommelse.

 

Skolsekreterare:
Du är en rutinerad administratör och van att arbeta i olika system gärna även inom enklare IT-support. Du bör främst vara kunnig i PC och vara bekväm i att ge enklare användarsupport samt felsöka. Du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift, främst på svenska men behärskar även engelska. Tjänsten är et föräldravikariat under perioden slutet av oktober 2017 – juni 2018.

 

Fritidspedagog/fritidslärare:
Tjänsten omfattar 50-75% och vi söker dig som är behörig fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Tillsvidareanställning som inleds med en provanställning.

 

För frågor kring tjänsterna eller för att skicka in en intresseanmälan är du välkommen att kontakta personalspecialist Sofie Rundin på telefon 08-50 58 58 03 eller via mail på personal@kristofferskolan.se.